Yolande van Wijk

Kernbegrippen:

avontuur, ontdekken, ontwikkelen, verbinden, vrijwilligerswerk, landen in ontwikkeling, reizen, leiderschapsreizen, leiderschapsontwikkeling, internationale samenwerking

Werkt als:

Yolande vertelt

“Mijn betere wereld heeft te maken met het verbinden van mensen uit Nederland met mensen in landen in ontwikkeling. Door samen met onze lokale partners actief aan de slag te gaan: samen te eten, te leven en te werken ontstaat iets moois. Het reizen brengt je uit je comfort zone net als de ontmoeting met mensen met een andere culturele achtergrond. Je leert jezelf nog beter kennen en een ander en jouw bijdrage aan de wereld. Het heeft mij verrijkt!, een meer zachte kant in mij losgemaakt en mij doen bevestigen wat mijn sterkte is. En ik heb er een heleboel familie bijgekregen. Voor jongeren vanaf 16 jaar zijn er de jongerenreizen van summer4change. Voor mensen boven de 18 het vrijwilligerswerk, voor studenten HBO en MBO een zinvolle stage en voor professionals een zinvolle kennisdeling. "Let's play" ”

Bedrijfsnaam:Commundo, zinvol reizen
Website:www.commundo.nl