Godfried Westen

Werkt als:

psycholoog

Godfried vertelt

“Ik ben psycholoog van arbeid en organisatie. Psychologie heeft mijn onverdeelde interesse. Ik houd me nu o.a. bezig met intrinsieke motivatie, welbevinden, resultaatvoorstellingen en waarden en behoeften. Ik schrijf in deze periode veel over algoritmes in de psychologie. Als vrijwilliger zet ik me in voor duurzaamheid in de breedste denkbare zin. Ik ben vorzitter van een lokale groep die duurzaamheid bevordert in ons dorp en directe omgeving. Zo werd een Repair Cafe gestart en een moestuinen project. Ik zet me speciaal in voor een not-for-profit energiemaatschappij Noordelijk Lokaal Duurzaam energie (NLD). Dit is een organisatie ook opgezte door gedreven vrijwilligers en idealisten. NLD beoogt geld te verdienen voor verduurzaming van d egemeenschap. Alle winst gaat naar aangesltoen cooperaties. Van 1 daarvan ben ik voorzitter. Elk jaar kunnen we een verdiend bedrag besteden aan een duurzam project. ”

Bedrijfsnaam:School voor psychologie
Website:www.schoolvoorpsychologie.nl