Een open plek voor initiatiefrijke en creatieve
mensen die zin hebben in een betere wereld.
Zo iemand als jij dus.

Blog erica pierik

Over erica

erica pierik
buromani.nl


Bekijk profiel

Even voorstellen: het nieuwste lid van het SVN Kernteam

Begin 2015 zag mijn leven er uit als dat van vele andere landgenoten: een hoge hypotheek, een baan waarin ik niet echt gelukkig was en altijd te weinig tijd om dingen te doen waar ik enthousiast van werd. Dat wilde ik anders! Daarom hebben mijn man en ik ons grote appartement in Amsterdam Zuid verkocht, en zijn verhuisd naar een klein appartement in Bos en Lommer. Door de vaste lasten zo te verlagen dat we met weinig inkomen rond konden komen, kon ik voor mezelf beginnen als tekstschrijver - iets waar ik altijd al van gedroomd had. Bovendien had ik nu veel meer tijd om echt iets te betekenen voor de maatschappij. Ik ben actief in de buurt, doe veel vrijwilligerswerk en toen bij de SVN een vacature in het kernteam kwam heb ik ook niet lang geaarzeld. 

SVN is een club mensen waar ik veel energie van krijg. Passievol en gedreven en vooral vol hoop en optimisme. Mensen die de wereld een beetje mooier willen maken. Ik voel me daar helemaal bij thuis en hoop dat ik de komende jaren een bescheiden bijdrage kan leveren aan dit aanstekelijke enthousiasme.